Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

Officielt: Ludvig Elvenes skifter til Rungsted Seier Capital

Pressemeddelelse:

Rungsted Seier Capital er stolte af at kunne annoncere, at den svenske forward Ludvig Elvenes er den seneste tilføjelse til vores trup for den kommende sæson.

Den 27-årige Ludvig Elvenes bringer værdifuld erfaring fra både SHL og Allsvenskan med sig. Sidste sæson spillede han for Herlev Eagles, hvor han imponerede med 12 mål og 11 assists i 29 kampe.

"I Ludvig får vi en spiller, som har vist, at han kan være en producerende forward. Vi har store forhåbninger til, at Ludvig kan producere i endnu større omfang i vores spillestil, men også at han tager stort ansvar både på og uden for isen. At Rungsted betyder lidt ekstra for Ludvig, er ingen hemmelighed, da han som barn er vokset op med klubben." udtaler trænerne Marcus Olsson og Håkan Åhlund

Efternavnet "Elvenes" virker nok bekendt for de fleste. Hans far, Stefan Elvenes, spillede med stor succes for Rungsted fra 2000 til 2007.

Ludvig Elvenes udtaler: "Rungsted har altid føltes som et andet hjem for mig, siden min far spillede her, og jeg løb rundt i hallen i mange år. Nu ser jeg virkelig frem til endelig at tage Rungsted-trøjen på og håber at kunne hjælpe holdet og byen til nye succeser."

Ludvig Elvenes kommer til at spille med nummer 25, ligesom hans far gjorde i sin tid for Rungsted.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER