Julie Beukel

Pelle Hånberg: Vi skal have fokus på disciplinen og undgå udvisninger


Efter en tæt og intens kamp mellem Herning Blue Fox og SønderjyskE søndag eftermiddag, tog Blue Fox det længste strå og vandt kampen med 4-3. En sejr som midtjydernes cheftræner, Pelle Hånberg, var rigtig glad for:

Ja, pu-ha. Det blev ikke nogen køn kamp, men vi har heldigvis et hold, der flere gange i sæsonen har bevist, at vi kan finde en vej til at vinde selv de kampe, hvor det er op ad bakke undervejs”, fortæller Pelle Hånberg til Herning Folkeblad. 

Men trods en 4-3 sejr kom den ikke nemt til midtjyderne, der med blot 5 minutter tilbage af kampen, havde både Brett Thompson og Patrick Madsen i straffeboksen for henholdsvis en hooking og en tripping. Der gik heller ikke lang tid før Alexis Binner trak en slashing udvisning, til stor frustration for holdets kaptajn Morten Poulsen. Binners udvisning resulterede i, at SønderjyskE spillede 5 mod 3 for en kort stund, før de selv tog en udvisning for cross-checking. Midtjyderne formåede dog at holde stand, og kunne gå fra kampen med en sejr. 

Det betyder, at semifinaleserien nu hedder 2-1 til midtjyderne, men serien ikke ovre endnu. Den fortsætter nemlig i aften i Vojens, når SønderjyskE tager imod midtjyderne til kampstart klokken 19:00. Inden da forventer Hånberg dog, at holdet får styr på disciplinen og undgår at trække udvisninger, som det var tilfældet i søndags.

“Selvfølgelig har vi snakket om, at vi skal have fokus på disciplinen og undgå udvisninger. Men vi ved også godt, at når det strammer mest til, og presset er hårdest, så kan man komme til at lave fejl", fortæller cheftræneren til Herning Folkeblad. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER