Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

Rungsted henter ung back i Rødovre

Pressemeddelelse:

Vi er glade for at kunne præsentere vores nyeste tilføjelse til holdet: den 19-årige back Anton Als, som i sidste sæson spillede for Rødovre Mighty Bulls. Med sin energi og sit talent er Anton klar til at bidrage til holdets succes i den kommende sæson.

Trænerne Marcus Olsson og Håkan Åhland udtaler om Als:
"Anton er en spiller, der står for rigtig hårdt arbejde både på og uden for isen. Vi er forhåbningsfulde om, at vi sammen med Anton og hans herlige attitude til træning kan få hans spil, ikke mindst med pucken, til at løfte sig yderligere. Med Antons ydmyge personlighed er vi overbeviste om, at han vil blive meget værdsat af sine holdkammerater."

Anton Als har tidligere vist sit talent hos Rødovre Mighty Bulls, hvor han imponerede med sin arbejdsindsats og sit engagement. Som en ung spiller med et stort potentiale, er Anton klar til at tage udfordringen op i Rungsted Seier Capital.

Anton Als udtaler selv:
"Jeg er utrolig glad for at have fået chancen i Rungsted. Det er en fantastisk mulighed for at tage det næste skridt i min udvikling som hockeyspiller og person. Jeg ser frem til og glæder mig til at trække Rungsted trøjen over hovedet."

Anton Als kommer til at spille med nummer 24.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER