Mark J

Schweiz: Brugte ulovlig spiller - Nu er de ude af kvartfinalen

Den 20. februar stod det 2:2 i kvartfinalen mellem Winterthur og La Chaux-de-Fonds. Men en skrivebordsbeslutning ændrede stillingen til 3:1.

Winterthur vandt 4:0 over La Chaux-de-Fonds den 20. februar. Men den 22. februar meldte Swiss League ud, at artikel 3.3.1 var blevet aktiveret, fordi Winterthur havde benyttet en spiller, som det ikke var tilladt at benytte på dette tidspunkt. Derfor blev sejren omstødt til et 5:0-nederlag.

Det drejede sig om Rapperswil-Jona Lakers' Mats Alge, der som andre unge Lakers-spillere af og til udlånes til Winterthur for at opbygge erfaring. De ansvarshavende for holdsætning hos Winterthur lavede noget af en brøler, og overså at de ikke måtte registrere Alge til kampen den 20. februar, fordi Alge for tæt på dette tidspunkt deltog i National League-regi for Lakers.

La Chaux-de-Fonds stod altså pludselig med en 3:1-føring i kvartfinaleserien, og matchbold. Denne matchbold fik de fuldt udbytte af i gåraftes, hvor Neuchàtel-klubben med en 3:2-overtidssejr nu er semifinaleklar.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER