Mark J

Schweiz: Dansk topscorer høster flere point

Set fra dansk perspektiv er sæson 24/25 af National League startet absolut perfekt.

Godt nok er der kun spillet to kampe af den nye sæson, men Rapperswil-Jona Lakers ligner et helt andet hold, end det man så i den yderst skuffende sæson 23/24.

I sæson 24/25's første kamp mod AmbrÍ-Piotta, leverede Nicklas Jensen to mål, inklusiv det afgørende i overtid.

I går, hjemme mod Biel, scorede Jensen til 1:0.

Det bringer danskeren op på tre scoringer i to kampe, og han kan dermed beholde sin “Top Scorer”-jersey. Derudover er han nr. 4 på topscorer-listen for hele ligaen.

Målet til 2:0 faldt kun få minutter senere, hvor Wick elegant aflæser en pasning fra Biel, fanger pucken, og sætter Wetter op til success. Det så sådan her ud:

Men Lakers' momentum faldt, og mod slutningen reducerede Biel's Andersson til 2:1.

Anden periode forløb uden mål, og var generelt en rodet affære fra begge hold.

5 minutter inde i tredje periode, indkasserede unge Hofer sin første scoring for Lakers, og bragte hjemmeholdet på 3:1.

Halvvejs i perioden øgede Biel's Kneubühler spændingsniveauet, efter reducering til 3:2, men mere blev det ikke til.

En velfortjent sejr til hjemmeholdet, som sender østschweizerne til 3.-pladsen.

I aften skal Lakers til Fribourg, mens Biel hjemme tager imod Ajoie. Kampene starter 19:45.