Mark J

Schweiz: ZSC svarer igen

Med et helt jævnt udgangspunkt blev lørdagens opgør med stor sandsynlighed definerende for resten af finalen.

Første periode lignede noget vi havde set før, navnligt forrige kamp. ZSC kom stormende, scorede et tidligt mål, og herefter trak de sig tilbage og lod Lausanne ind i opgøret.

Således endte første periode 1:1 på mål af hhv. Lammiikko for ZSC og Rochette for Lausanne.

Tidligt i anden periode trykkede Lausanne på speederen, og Pilut bragte gæsterne i front 1:2. Det lignede faktisk, at Lausanne havde sat kursen mod at gøre det umulige.

I hvert fald indtil først Weber, og kort efter Malgin, vendte kampen tilbage i hjemmeholdets favør.

Her er Webers udligning. Artiklen fortsætter under videoen.

Tredje periode var rimelig jævnbyrdig, med gode perioder fra begge mandskaber. Men ZSC's Sigrist bankede sømmet i Lausannes kiste, med ca. fire minutter tilbage.

Zürcherne vinder 4:2, og tager føringen i serien.