Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Mark J

Schweiz: Nu begynder det at se svært ud for Ehlers og Visp

La Chaux-de-Fonds snupper også anden runde af semifinalen.

La Chaux-de-Fonds (HCC) vinder anden runde af semifinalen, med samme cifre som i første runde, 3:1.

Egentlig var kampbilledet overvejende i Visps favør. De sad meget på pucken, viste masser af iniaitiv, og spillet foregik i lange perioder i La Chaux-de-Fonds' zone.

Men trods mange store chancer, lykkedes det ikke Valais-mandskabet hverken at komme foran eller at udligne.

Der var ikke engang spillet fire minutter, før HCC bragte sig foran på mål af Loosli. Kort før anden periode lukkede ned, bragte Huguenin vestschweizerne på 2:0.

Visps Chiriaev smed pucken mellem benene på HCC's målmand, efter syv minutter af tredje periode, og med dét åbnede kampen sig op. Desværre blev Visps spil efter reduceringen lidt for ivrigt, hvilket resulterede i mange spildte pasninger.

Da der stod lidt over to minutter tilbage på uret, begik Visp et katastrofalt straffe, som betød at muligheden for at spille 6-mod-5 blev jævnet til 5-mod-5, inklusiv alt målet var tomt.

Egentlig spillede Visp superflot under disse betingelser. Men med få sekunder tilbage, fjernede HCC enhver resterende tvivl, med en empty netter til slutresultatet 3:1.

Tredje runde spilles på tirsdag kl. 19:45.