HM

Spændende opgør i Odense: Hjemmeholdet kæmper for top 4 og udeholdet for top 2

Det er også et uhyre vigtigt opgør der afvikles i aften i Odense.

Hjemmeholdet er i øjeblikket 5 point efter Esbjerg Energy som ligger på fjerdepladsen i tabellen - vestjyderne har dog spillet en kamp mere, men vil fynboerne ikke sættes et skridt tilbage, så ligner det at det er et “must” med en sejr i aftenens kamp.

Modstanderne fra Herning Blue Fox har dog ligeledes meget på spil. De ligger lige pt i en tæt kamp med SønderjyskE om andenpladsen i tabellen. De er i øjeblikket 2 point efter sønderjyderne som dog har spillet en kamp mere end midtjyderne. 

Bookmakerne har udeholdet som favoritter, men det er svært at spå når tre af de første fem interne opgør er gået i overtid. De to af OT opgørene er gået hernings vej og begge hold har vundet en kamp i ordinær tid. De to tidligere opgør i Odense er begge vundet af Herning - et i ordinær tid samt efter efter OT.

På formbarometeret har de seneste 5 kampe kastet 7 point af sig til Odense og 6 til Herning. Fynboerne har vundet tre af holdets seneste fem hjemmekampe og omvendt har Herning tabt fire af de seneste fem udekampe - sejren kom efter OT i netop Odense.

Odense måtte i deres sidste opgør inden pausen undvære Rasmus Simonsen, Mathias Mølgaard og den karantæneramte Martin Larsen (som dog er spilleberettiget igen).

Herning var i deres sidste kamp inden pausen uden Mac Carruth, Oskars Cibulskis, Cam Brown, Patrick Madsen og Petter Hansson, men havde fået tilgang af Thomas Lillie og Alexis Binner.

Alt i alt et super spændende opgør der venter i aften i Odense.

Live - Sportsnyheder