Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

Sportschef om forwarden: Jeg tror ikke, alle forstår, hvor brugbar han er både offensivt og defensivt

En af dem har allerede spillet 4 sæsoner for klubben før, og en kom til klubben i februar. Nu meddeler Björklöven, at både Gustav Possler og Lenni Killinen har valgt at forlænge med klubben. 

“Gustav gør et utroligt stykke arbejde stille og roligt hos os i Björklöven. Jeg tror ikke, alle forstår, hvor brugbar han er både offensivt og defensivt”, fortæller klubbens sportschef Per Kenttä. 

Dette kommer efter en sæson hvor Possler viste sig at være en af holdets nøglespiller, der stod noteret for 27 point i 46 grundspilskampe. Posslers nye kontrakt gælder frem til sommeren 2026. 

For Killinen er kontrakten for den kommende sæson en belønning, efter det han nåede at præstere for klubben i den sidste del af sæsonen. Her kom den finske forward med ny tiltrængt energi til truppen. Killinen nåede at notere sig for 11 kampe, men blev alligevel noteret for 5 point. 

“Lenni er en stor, stærk og sej spiller, der er god i bandespillet. Han kom ind som en indsprøjtning til os, og jeg tror, ​​han kan vokse yderligere med en hel sæson hos os”, fortæller Kenttä.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER