Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Mads Borup

Ny sportschef på plads i Frederikshavns ungdomsafdeling

Efter mange år ved roret har Henrik Christiansen valgt at træde tilbage som sportschef i FIK til September:

Pressemeddelse:

Da klubbens nuværende sportschef Henrik Christiansen ønsker at gå på efterløn til september, har der siden efteråret været en spændende proces i gang, med at finde den rette person til at tage over ved roret i Frederikshavn Ishockey Klub.

”Derfor glæder det os rigtig meget, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har skrevet kontrakt med Nicholai Sørig som klubbens nye sportschef. Nicholai er en udadvendt og positiv person, som vi er sikre på, vil falde rigtig godt til i Frederikshavn, og vi glæder os til det kommende samarbejde omkring klubbens drift, strategier og udvikling”, udtaler Søren Klyvø, formand i FIK.

33-årige Nicholai Sørig kommer med en solid ishockey-erfaring, han har været indenfor sporten i 25 år; fra han selv startede som spiller, og senest som fuldtidsansat træner i Aalborg Ishockey Klub, hvor han i denne sæson har været træner for deres U16, U18.2 og Divisionshold. I en årrække har Nicholai også tidligere været unions- og ungdomslandstræner for Dansk Ishockey Union, og kommer derfor med erfaring både indenfor dansk og international ishockey. Han er ansat i FIK fra den 15. juli 2024.

Nicholai bor med sin kone og 2 børn i Vadum, og er ved siden af ishockeyen uddannet pædagog.

”Vi ser meget frem til det kommende samarbejde og planlægger en officiel velkomst til vores nye sportschef til FIK’s standerhejsning i august. Og vi håber, at alle i og omkring klubben vil tage godt imod ham,” slutter Søren Klyvø, FIK.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER