Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

Tidligere Esbjerg import vender tilbage til tysk klub

Den tidligere Esbjerg import, Eetu-Ville Arkiomaa, skifter fra tyske EV Füssen og tilbage til Höchstadter EC, der begge spiller i Germany 3. 

Arkiomaa kom til Esbjerg tilbage i sæsonen 2018-19, hvor han blev noteret for 3 mål og 7 assists i 22 kampe for vestjyderne. Resten af sæsonen brugte han hos EHC Lustenau, hvor det blev til 12 mål og 14 assists i 29 kampe. 

Siden da har finnen spillet i Germany3, hvor han har tørnet ud for SC Riessersee, EC Peiting, Höchstadter EC og EV Füssen. 

Sidste sæson spille Arkiomma for Höcstadter, hvor han blev noteret for 21 mål og 44 assists i 49 kampe, men en skade i slutspillet satte en stopper for resten af hans sæson. Denne sæson skulle klubben i gang med en omstrukturering, og derfor var det ikke muligt for Arkiomaa at fortsætte hos Höchstadter. Men nu er forwarden tilbage i klubben, et valg der var ganske nemt for ham: 

“Det var en nem beslutning, jeg elsker holdet i Höchstadt og også fansene. Jeg glæder mig til at spille for dem igen”, fortæller den 30-årige forward til klubbens Instagram. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER