Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

Tidligere NHL-keeper om hjerteproblemet: Jeg skal have foretaget flere operationer


Tilbage i sommeren 2021 meddelte den mangeårige NHL-keeper, Henrik Lundqvist, at hans karriere var ovre. Beslutningen kom efter, at han gennemgik en større hjerteoperation, der kunne være gået galt, men endte med at gå godt. 

Da den svenske keeper skiftede til New York Rangers, blev det opdaget, at han havde et hjerteproblem, men det tog 15 år, før han blev tvunget til en operation. 

3 år senere har Lundqvist det godt og en god hverdag. Han er dog endnu ikke helt restitueret, og har stadig en lang rejse foran sig. 

“For mit eget vedkommende er min rejse ikke afsluttet. Jeg bliver nødt til at få foretaget flere operationer”, fortæller Henrik Lundqvist til hockeysverige.se.

De 3 år siden operationen har også været lange, da det først var for 7-8 måneder siden, at svenskeren fik bugt med betændelsen i hjertet. Men siden da, han har været aktiv: 

“Jeg har det rigtig godt. Det har taget næsten tre år, før jeg fik bugt med betændelsen i mit hjerte. Det var lidt op og ned, frem og tilbage, men de sidste syv, otte måneder har jeg kunnet være meget aktiv, så det føles meget godt”, afslutter han overfor hockeysverige.se.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER