Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

VM: Tre Kronor-spiller synes slutningen på kvartfinalen var nervepirrende

Efter knap 6 minutter i overtid lykkedes det Tre Kronor at score til 2-1, og dermed sikre sig en plads i semifinalen ved VM. Målet til 2-1 blev sat ind af Joel Eriksson Ek, da han fik pucken ind bag Emil Larmi i powerplay. 

Tre Kronors assisterende kaptajn, Lucas Raymond, var på isen da Ek scorede det afgørende mål, og indrømmer nu, at slutningen på kampen var nervepirrende: 

“Det er en helvedes lettelse. Det var selvfølgelig nervepirrende, men når man først er på isen, så er jeg ikke så nervøs, men når man sidder og ser på det, er det helt anderledes”, fortæller Red Wings-spilleren.

At kvartfinalen skulle afgøres i 3-mod-3 frem for 5-mod-5 vakte også opsigt hos de svenske spillere. Specielt hos Eriksson Ek, der forstår beslutningen om at spille 3-mod-3, men foretrækker den klassiske 5-mod-5:

“Jeg tror måske, vi skal beholde 5-mod-5. Men samtidig skal vi spille 5 kampe i denne uge, så det er klart, at hvis vi går i overtid, kan det sætte sig. Men jeg ved det ikke, det er ikke op til mig at bestemme”, afslutter matchvinderen.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER