HM

Vigtige point på spil for både Rødovre og Esbjerg i aften

Der er vigtige point på spil i aften for begge hold, når Rødovre Mighty Bulls i aften tager imod Esbjerg Energy.

Hjemmeholdet har et enkelt points forspring til Frederikshavn på niendepladsen og en sejr i aftenens opgør vil skabe lidt luft i kampen om den sidste playoff plads for værterne - omvendt er der også vigtige point på spil for Esbjerg Energy, som i øjeblikket ligger på en fjerdeplads i tabellen, men som både gerne vil kravle op af og samtidigt holde Odense bag sig.

Gæsterne fra Esbjerg er storfavoritter hos bet365, hvor en sejr til udeholdet i skrivende stund kun giver pengene 1.48 gange igen, imens en sejr til Rødovre vil give hele 4.50 gange pengene igen.

Esbjerg har vundet fire af sæsonens fem første interne opgør og senest for ca. 14 dage siden, hvor det blev til en 5-0 sejr hjemme i Granly Hockey Arena. Sejren til Rødovre kom i sæsonens andet interne opgør, hvor de vandt hjemme med 2-1 efter OT.
Vestjyderne er med 12 point i holdets seneste fem kampe godt kørende, alt imens det kun er blevet til 5 point for hjemmeholdet. Det hører dog med at Rødovre har vundet fire af holdets seneste fem hjemmekampe.

I Rødovres seneste kamp måtte holdet undvære Mads Eller og Oliver Marklund, imens Esbjerg i deres seneste kamp var uden Frederik Bjerrum, Henrik Mærsk og Tobias Ebener. 
Esbjerg har i mellemtiden sagt farvel til Juhamatti Aaltonen samt goddag til Ludwig Stenlund som man nok skal forvente får debut i aftenens kamp.

William Rørth i Rødovre målet, skal nok stå op til sit allerbedste om det skal blive til en sejr i aftenens kamp.


 

Live - Sportsnyheder