Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

Anders Førster: Det føles fladt fordi vi igen selvforskyldt har smidt point væk

SønderjyskE førte fredag aften med 5-1 indtil der manglede ca. 13 minutter af opgøret, men endte med at måtte rejse tilbage til Vojens med kun 2 point skriver nordschleswiger.dk

SønderjyskE måtte indkassere fire mål i tredje periode og dermed måtte kampen ud i overtid, som dog endte uden scoringer - det hele skulle afgøres i straffeslag og her var SønderjyskEs Nikolaj Krag kold og afgjorde kampen til holdets fordel.

Men efter at have ført med fire mål indtil der manglede 13 minutter af kampen, så var cheftræner Anders Førster en anelse frustreret over at måtte nøjes med to point, da han efterfølgende talte med nordschleswiger.dk

- Jeg er lidt frustreret, det må jeg indrømme. Vi vandt i Odense, hvilket ikke mange har gjort, men det føles lidt fladt, fordi vi igen helt selvforskyldt smed et point væk.

Og med ordet “igen” tænker Anders Førster med sikkerhed tilbage å opgøret i sidste uge, hvor SønderjyskE førte med 1-3 ude over Herlev efter første periode, men her måtte de rejse hjem med kun et enkelt point efter et nederlag i overtid.

De kan dog få “revanche” over Herlev Eagles som kommer på besøg i Vojens søndag eftermiddag.