Det læser brugerne på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

Anders Førster: Jeg er ikke enig, men jeg accepterer beslutningen

Bølgerne gik højt under det første møde imellem Herning Blue Fox - dommerne brugte næsten lige så meget tid i speakerboksen med deres ipad, som holdene gjorde i straffeboksen.

SønderjyskE tabte det første opgør med 4-0, men fik undervejs et mål underkendt ved stillingen 1-0 til Herning og ved hjemmeholdets scoring til 3-0 lignede det en høj stav fra Victor Cubars, men målet blev efterfølgende godkendt - ved SønderjyskEs scoring (som så ikke var en scoring) stod dommerne mere end 5 minutter i boksen inden Niclas Lundsgaard kom ud og annullerede målet.

Nordschleswiger.dk skriver flg. om hændelsen i speakerboksen som trak ud i mere end 5 minutter “Efter lange diskussioner tog den ene dommer sig pludselig til hans øre og modtog tydeligvis en instruktion via sit headset, formentlig fra supervisor Bo Andersen, og løb derefter ud på isen og indikerede, at målet ikke talte”.

SønderjyskEs cheftræner Anders Førster var ikke imponeret over kendelsen som annullerede Gabriel Desjardins scoring, men accepterede afgørelsen.

- Jeg er ikke enig i det, der blev besluttet. Jeg så et mål, og for at omstøde en beslutning på isen skal der være krystalklare beviser. Det var ikke tilfældet. Men det er hvad det er. Vi kan ikke gøre noget ved det og er nødt til at acceptere dommerens beslutninger udtaler Anders Førster til nordschleswiger.dk

Herning fik desuden scoringen til 3-0 godkendt selvom træneren mente der var høj stav.

-Staven var tydeligvis for høj til mig. Det kunne hele hallen se, da det blev vist på skærmen. Vi var nødt til at tage en challenge for at blive i kampen. Herefter var kampen afgjort.
Vores præstation var faktisk okay, men vi lukkede mål ind, der var for nemme, og vi skulle arbejde hårdt for at være farlige. Da vi havde chancerne, forstod vi ikke at udnytte dem slutter Anders Førster af til nordschleswiger.dk

Der er lagt op til mere drama når de to hold mødes igen fredag aften og denne gang i Vojens.