Peter Fugl Jensen

Kvartfinaler 1. div.: Esbjerg tog sidste stik

De fire semifinalister er fundet, men Esbjerg skulle igennem en vild kvartfinale, før de blev klar.

Det har været tætte serier i kvartfinalerne, men Esbjerg og Vojens blev alligevel den mest spændingsmættet.

Efter den første kamp, som blev vundet af Vojens, så blev der nedlagt protest af Esbjerg, som fik medhold og så skulle kampen spilles om i Vojens.

Den kamp vandt Esbjerg med 1-4, som blev seriens ubetinget højest sejrscifre. I returopgøret i Esbjerg ventede et nyt intenst og højdramatisk opgør, hvor Vojens slog tilbage med en sejr på 2-3. I den sidste periode blev der ikke scoret, selvom Esbjerg havde 20 afslutninger på en storspillende Tobias Vilykke.

Dermed skulle kampen ud i et 3. og afgørende slag.
Vojens fik en drømmestart, da de førte 0-2 efter 1. periode, men Esbjerg fik langsomt ædt sig tilbage i kampen. Midtvejs i 2. periode fik hjemmeholdet reduceret og i 1. skift i 3. periode faldt udligningen og syv minutter senere blev Thomas Mondrup matchvinder, da han scorede kampens sidste mål til slutresultatet 3-2.

I semifinalen skal Esbjerg møde Gladsaxe, mens Herning møder Aalborg, som spiller første kamp i aften klokken 20 i Gigantium, Aalborg.

Esbjerg er i aktion igen Skærtorsdag kl. 19.30 i Gladsaxe.