Anders Skou

From med lækkert mål og hattrick

Mathias From var flyvende i sæsonens første kamp

Man må da sige at Mathias From stemplede ind i østrigsk ishockey med et brag. Fredag aften spillede han, og holdkammeraterne fra Klagenfurt sæsonens første kamp, da Red Bull Salzburg kom på besøg.

Således scorede den danske angriber til 1-0 bare 40 sekunder inde i anden periode. Herefter bragte gæsterne sig på 1-3, og lå til at tage sejren. Men med lidt over fire minutter tilbage reducerede hjemmeholdet til 2-3, og med 14 sekunder tilbage, dukkede Mathias From så op igen, og med sit andet mål udlignede han til 3-3.

Kampen endte i straffeslag, og her gjorde den teknisk dygtige angriber så det, som han har gjort gang på gang i løbet af de sidste to sæsoner i Danmark. Han satte pucken i mål, og sikrede dermed hans nye arbejdsgiver sejren, og to point.