Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Ronnie W. Sørensen

Rødovre vs Rungsted

En intens kamp præget af straffe og heroisk målmandsspil

Rødovre Mighty Bulls lykkedes med at overraske favoritterne fra Rungsted Seier Capital og sikrede sig en sejr på 4-1. Kampen var præget af mange udvisninger, et målmandsspil i verdensklasse fra William Rørth og en stor indsats fra Rødovres defensive linje.

Første periode

Kampen startede hektisk, og allerede efter tre minutter måtte Oliver Marklund ud i straffeboks for slashing. Rungsted udnyttede overtallet til at sætte Rødovre under pres, men Rørth stod solidt i målet. Kort efter blev William Bundgaard også udvist, og igen var Rødovre i undertal. Rungsteds pres blev for stort, og Theo Keilin scorede til 1-0 med et håndledsskud fra blå linje. Rødovre forsøgte at svare igen, men Rungsteds forsvar stod solidt.

Anden periode

Rødovre kom bedre med i anden periode. Efter en udvisning til Rungsted udlignede Bundgaard til 1-1 efter en flot pasning fra Bergholt. Kort efter bragte Gade Rødovre foran med en scoring efter en pasning fra Moilanen. Rungsted forsøgte at svare igen, men Rørth stod fremragende i målet. I slutningen af perioden scorede Magee et perlemål på et slagskud fra blå linje, og Rødovre gik til pause med en føring på 3-1.

Tredje periode

I tredje periode fortsatte Rødovre med at kæmpe hårdt for at holde fast i føringen. Rungsted forsøgte at presse på, men Rødovres forsvar stod solidt. Bundgaard havde en god chance til at øge føringen, men blev trippet, på det efterfølgende straffe tog Grubak fra for at holde Rungsted inde i kampen. Rødovre spillede sikkert i undertal og afviste alle Rungsteds angreb. I slutminutterne scorede Rødovre 2 gang til lukkede kampen til slutresultatet 4-1.

Kampens helt

William Rørth var kampens helt med flere spektakulære redninger. Hans indsats var afgørende for Rødovres sejr.

Rødovres sejr var en stor overraskelse, og det var en fortjent sejr efter en stor indsats fra hele holdet. Rungsted var favoritter før kampen, men Rødovre viste stor fighting spirit og spillede som et hold.