Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Utah on fire! Se highlights fra 5-2 over Chicago Blackhawks

Utah kom rigtig godt fra land i Vivint Arena. Men det var nu ret tæt på at blive lidt for spændende for hjemmeholdet.

Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt.

Utah kom flyvende fra start på sæsonens NHL mod Chicago Blackhawks. 5-2 efter at have været oppe med 3-0. Ganske overbevisende åbner i sidste ende.

Selvom det tog måneder at nå dertil, blev Utahs introduktion til NHL mindeværdig. Dylan Guenther brugte mindre end fem minutter på at score det første mål i holdets historie.

Bare 10 minutter senere scorede Utahs kaptajn Clayton Keller og bragte således holdet foran med 2-0.

Midtvejs i anden periode øgede Utah deres føring til 3-0, da off-season-erhvervelsen Mikhail Sergachev assisterede Barrett Hayton til en scoring.

"Det var ret fedt," udtalte Guenther efterfølgende.

"Den arena er speciel. Det var sjovt. Rigtig sjovt at spille foran det publikum."

En føring på tre mål foran en fyldt arena skabte troen på, at holdets første kamp ville blive en succes – men det var faktisk tæt på, at det ikke blev sådan.

"Vi havde en lille nedgang i tredje periode, men [Connor Ingram] var fantastisk dernede og fik os til at slappe af.

Det betyder ikke noget, hvordan du får sejren - det er selve sejren, der tæller."