Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

7 spilledages karantæne til Noah Samsøe

Herlev Eagles Noah Samsøe er blevet idømt 7 spilledages karantæne.

Spiller Noah Samsøe, Herlev Eagles 

Forseelse Checking to the head and neck area, i kampen d. 10. marts 2024 mellem Herlev Eagles og Herning Blue Fox i Metal Ligaens grundspil. 

Forseelsen blev vurderet til 5 + Game Misconduct på isen. 

Kategori 3 – Hensynsløst Karantæne 7 kampdage. 

Disse skal afsones i følgende kampe i Metal Ligaen: 
12-03-2024 Herning Blue Fox – Herlev Eagles 
15-03-2024 Herlev Eagles vs. Herning Blue Fox 
De 5 førstkommende planlagte Metal Liga turneringskampe, hvor Noah Samsøe er spilleberettiget, uanset om dette er i Play-off 2023-2024 eller i efterfølgende sæsoner. 

ooOOOoo 

Udvalgets afgørelse 
Under en situation ved Herlevs mål sætter Noah Samsøe en hård tackling på sin modstander, som udvalget vurderer rammer modspillerens hoved som det primære kontaktpunkt.

Udvalget vurderer, at Noah Samsøe ikke udviser nok hensyn til sin modspiller som allerede er flankeret af en Herlev-spiller og dermed ikke har frit bevægelsesrum. 
Noah Samsøe bliver derfor tredje part i en igangværende situation. 
Efter udvalgets vurdering er tacklingen hård og uden fokus på pucken, men udelukkende på spilleren. 
I situationer, hvor en spiller vælge at tackle ”øst/vest” er der ekstra ansvar på den tacklende spiller og ikke mindst på at ramme rent på kroppen og ikke i hovedregionen. 
Når man observerer situationen, så er Herning-spillerens linje mod målet konstant og Noah Samsøe burde derfor kunne ramme skulderen rent først og det er hans ansvar, at dette ikke sker.

Udvalgets argumentation • Noah Samsøe deltager som 3. spiller i en igangværende situation på isen • Noah Samsøe rammer sin modspillers hoved som det primære kontaktpunkt i en ”øst/vest” tackling og fokuserer på at tackle, frem for at opnå puckbesiddelse

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER