Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Divisionen Rungsted vs Esbjerg

Sidste års mester besøger bundproppen

Det er et noget overraskende Esbjerg mandskab på 9 pladsen, efter et dansk mesterskab i sidste sæson, der her til aften gik på isen i Rungsted som efter 7 kampen ikke har formået at skabe et eneste point ind til kontoen.

Første periode

Esbjerg skulle heller ikke bruge mere end til det først powerplay til at bringe sig foran 0-1 ved Sebastian Höll som fik lov til at stå helt fri øverst i slottet
ellers var det en meget lige periode med overvægt af spillet til Esbjerg

Anden periode

En målløs anden periode med mindre changer i begge ender bag bræg af to defensive orienteret hold som havde fokus på ikke at lave fejl og egen zone og spille en solid boks og fik hold hinanden på kanterne så de få skud som kom ind til målet, var lette at håndtere for de to målmænd.

Tredje periode

Det var også et passivt Rungstedforsvar som ikke fik ryddet op foran Slotmann som bragte Esbjerg på 0-2 da Kristaps Kristins fuldt op på returen efter Sebastian Nielsen forsøgte sig. Efter blot 2 minutters spil af tredje periode. Men efter 5 minutters spil var Rungsted i gennem på en kontra men Just i Esbjerg målet holdt en sikker skanse.
Det var en klar kommunikations fejl i Rungsted forsvaret som bragte Esbjerg på 0-3 da pucken kom ud fra ende banden og da Slotmann og backen ikke kunne finde ud af hvem som skulle håndter pucken kunne Tobias Ebener skubbe pucken på tværs af målfeltet bag om Slotsmann til en helt umarkeret Victor Sand.
Det blev også til Esbjerg med 5.39 tilbage af kampen efter en styring af Tobias Ebener foran målet efter Sebastian skovning mere eller mindre bare lagde pucken på mål fra blålinje og igen var det ikke fordi der manglede Rungsted folk foran målet, men mere fordi der ikke blev taget Esbjerg folk ud af spillet så Slotsmann havde letter arbejdsbetingelser i målet.

Det var også det endelige for Rungsted som enlig spille en fornuftig kamp, men blev aldrig rigtigt farlig i Esbjergs ende, det kræver jo at man laver nogle mål for at vinde Ishockey kampe og det er nok det største problem hos Rungsted lige i øjeblikket.