Schweiz: To kampe, to smertelige nederlag

Biel tog imod ZSC Lions i Tissot Arena, samtidig med at Lugano inviterede Fribourg til Ticino.

Vi kiggede med i opgøret mellem Biel og ZSC, derfor er vil det kampreferat være mere udførligt.

Biel v. ZSC Lions

Første periode skulle lige bruge et par minutter på at blive varm, men så var der så sandelig også fyret op for energien og motivationen.

Kampbilledet virkede som en copy/paste af første match, hvor viljen var krystalklar, men ingen af holdene sad særligt tungt på perioden. Både hjemmeholdet og gæsterne tog for sig af chancerne, men det var kun ZSC der konverterede. Kukan stod for periodens første, eneste og sidste mål i 11. spilleminut.

Biel kom bedst fra start i anden periode, men den ellers ihærdige indsats kastede ingen mål af sig. Gradvist faldt kampen tilbage i mønsteret fra første periode, med en jævn fordeling af besiddelse og målforsøg. Men det blev ved “forsøg", og anden periode stressede næppe den ansvarslige for måltavlen.

I 44. minut gjorde Bärtschi det onde ved ZSC. En puck skydes mod målet, og bliver undervejs rettet af, og glider mellem benene på Hrubec, og ind i Zürich-nettet. 1:1.

Mike Künzle gjorde sig igen uheldigt bemærket, ved at give en powerplay-gave til ZSC, og ligesom i første kamp udnyttede ZSC Künzles gave. Balcers til 2:1.

Præcist et minut senere, kom Frödén med sit bidrag. 3:1 til ZSC, med godt otte minutter tilbage.

Biel formåede ikke for alvor at etablere sig i ZSC's zone, selvom de byttede målmanden for en sjette markspiller. Tiden løb fra vestschweizerne, og ZSC sejrer med 3:1.

Lugano v. Fribourg

Fribourg åbnede kvartfinaleballet med en svigende 6:2-sejr – og selvom målscoren ultimativt er uden betydning for de sportslige resultater, så er den ikke ligegyldig for selvtilliden.

0:1 (24. min, Wallmark)
0:2 (31. min, Schmid)
0:3 (36. min, Schmid, shorthander)
1:3 (59. min, Joly, power-play)
1:4 (59. min, Marchon, empty netter)

Fribourg vinder 4:1.