Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

NHL: Dansker kaldes solid trods klart nederlag

Frederik Andersen måtte se sig slået med 1-4 af Tampa Bay Lightning.

Frederik Andersen og Carolina Hurricanes fik egentlig en rigtig god start på kampen mod Tampa Bay Lightning.

1-0 på mål af Staal i første periode. Siden gik det knapt så godt.

Udligning til 1-1 ved Point i anden periode - og så fulgte et rent mareridt i tredje periode.

Det blev både 1-2, 1-3 og 1-4, før kampen var overstået. Frederik Andersen inde på mål kaldes dog alligevel for solid. Uden ham kunne det være gået endnu værre.

Andersens stærke præstation blev desværre overskygget af et Carolina-hold, der ikke kunne finde løsninger mod Tampa Bay-målmand Andrei Vasilevskiy.

Fans af Hurricanes håber, at den 35-årige målmand har lagt de mange skader, der har plaget ham i flere sæsoner, bag sig.

Næste kamp for Frederik Andersen og Hurricanes er 16/10 kl. 01.00 hjemme mod New Jersey Devils.